Gafă incredibilă a lui Mihai Sturzu! S-a pus în afișele electorale fără colegii din HiQ

Deputatul Mihai Sturzu, candidat la primăria Brașovului, a început campania cu stângul. Din neatenție, sau pur și simplu din rea-voină, apare în afișele electorale singur, fără colegii împreună cu care s-a consacrat în carieră dar și în politică. Astfel, în mod bizar, din afișele sale lipsesc colegii de trupă, Dana Nălbaru și Florin Grozea.

Așa ar trebui să arate afișul electoral al lui Mihai Sturzu

„Păi ce era Sturzu înainte să fie cu noi în trupă? Un digei care punea muzică în pauze la liceu la Unirea. Fără noi nu face nici o brânză, n-ați văzut. Nici portarul de la PSD nu l-a lăsat să intre, că nu-l recunoștea fără noi, s-a văzut”, a declarat fostul său coleg de trupă, Florin Grozea. Dana Nălbaru a fost mai rezervată în declarații, spunând că ar vrea să apară în general pe undeva, să nu uite lumea de ea.

Analiștii politici spun că este vital ca Mihai Sturzu să continue cariera politică și să fie ales în continuare undeva. „În caz contrar repercursiunile ar putea fi îngrozitoare. Gândiți-vă că s-ar putea apuca din nou de cântat”, a explicat politologul Decebal Theodorescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 mai 2016 10:05
Citește mai mult despre: hiq Sturzu

Alte articole

Vezi mai mult