Gafă incredibilă! Un topmodel a făcut sex cu Palade după ce l-a confundat cu Romică Ţociu

O tânără din Bucureşti a trăit momente penibile după ce a aflat că bărbatul cu care făcuse sex neîncetat vreme de câteva zile nu este Romică Ţociu, aşa cum îşi închipuia, ci prietenul său cel mai bun, Cornel Palade. Daniela Ciocan, topmodel de succes şi studentă la ASE, a declarat că nu s-a hotărât încă dacă va depune sau nu plângere la poliţie împotriva lui Palade.

Tânăra spune că s-a prins că nu face sex cu Ţociu când acesta, după două zile de amor, şi-a dat cămaşa jos şi nu avea nici un maieu pe dedesupt, doar urme de bronzat cu mâneci. „O perioadă mi s-a părut că am vedenii. Apoi m-am gândit că Ţociu are un spectacol pe la Mangalia, şi l-a lăsat pe Palade să-i ţină locul. Abia a treia zi mi-am dat seama că aşa ceva nu este posibil, Romică nu face spectacole de unul singur”.

Cornel Palade a negat informaţia, în ciuda faptului că, la Poliţia Bucureşti s-au depus mai multe plângeri în care acesta este acuzat că pretinde că ar fi Ţociu, tocmai pentru a face sex cu femei frumoase.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
1 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult