Gafă la un eveniment unde a fost invitat Grigore Leșe: nu s-a amenajat budă în fundul curții

Deși este unul din cei mai cunoscuți și apreciați folcloriști din România, Grigore Leșe nu primește respectul pe care un om de valoarea sa îl merită. Acesta a venit la un eveniment îmbrăcat în costum țărănesc, vorbin despre valorile de veacuri ale țăranilor români iar organizatorii nu au avut bunul simț să îi amenajese un spa specific țăranilor.

„Dragii mei, v-aș mai cânta o doină din solz de pește, dar mai întâi aș vrea să mă cac. Unde aveți căcăstoarea?”, a întrebat maestrul, iar un om rău intenționat l-a îndreptat spre veceul clădirii, un adevărat grup sanitar prevăzut cu apă curentă și hârtie. În cele din urmă Leșe a trebuit să-și facă nevoile într-o casierie RATB aflată în apropierea clădirii.

Polițiștii veniți să-l scoată de acolo, în urma reclamațiilor trecătorilor îngroziți, nu au putut interveni, înduioșați fiind de doina din caval pe care folcloristul a cântat-o cât și-a făcut treaba. Totuși, domn, la plecare acesta și-a scos pălăria și a salutat doamnele din zonă cu „Sărumâna și doamne-ajută!”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 martie 2015 14:03

Alte articole

Vezi mai mult