Gafă! Radu Mazăre şi iubita lui au venit amândoi îmbrăcați în rochie de mireasă la nuntă

Scandal imens la nunta lui Radu Mazăre, după ce atât el, cât și iubita lui au apărut la eveniment îmbrăcați în rochie de mireasă. După un scurt moment de uluială, cei doi s-au năpustit unul asupra celuilalt și au început să se păruiască și să-și arunce cuvinte grele, spre stupefacția celor prezenți la eveniment.

Degeaba a încercat Radu Mazăre s-o convingă pe iubita lui să renunțe la rochie și să pună niște pantaloni pe ea, explicându-i cu lacrimi în ochi că el se visează în rochia aia de mireasă încă de când era copil, că n-a avut cu cine vorbi. Iubita lui a fost de neînduplecat și a spus că nici nu se gândește să se schimbe de rochie – ba mai mult a avut și tupeul să-i spună lui Radu Mazăre că el ar trebui să renunțe la rochia de mireasă.

Și cum niciunul nu a cedat, ofițerul de la starea civilă n-a avut încotro și i-a căsătorit pe cei doi așa cum erau, îmbrăcați amândoi în rochie de mireasă. Imediat după, Radu Mazăre a sărutat-o în grabă pe proaspăta lui soție pe obraji și s-a îndreptat spre celulă, cu nerăbdarea omului care abia așteaptă să vadă ce surprize i-au fost pregătite pentru noaptea nunții.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iulie 2019 16:35
Citește mai mult despre: Radu Mazare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult