Gafă uluitoare în Centrul Vechi! Un chelner a uitat berile afară peste noapte și le-a servit reci

Mai multor clienți le-a căzut fața în Centrul Vechi în momentul în care le-au venit berile comandate: toate erau reci. După ce a aflat că berile sunt reci, chelnerul și-a cerut imediat scuze și s-a oferit să le schimbe cu unele calde, fără ca berile reci să fie trecute pe notă. Evident, clienții l-au refuzat.

”Când am simțit lichidul rece am crezut inițial că e altceva decât bere în sticlele aduse de chelner”, și-a amintit unul dintre norocoși. ”Am aflat apoi că a uitat chelnerul berile afară peste noapte și s-au răcit. Credeam că răcirea vremii e aiurea pentru băutorii de bere dar, iată, de fapt e o binecuvântare. De aia e bine să nu ai idei preconcepute, că nu se știe niciodată.”

Miracolul n-a durat însă decât preț de un rând de bere. Pus în gardă, chelnerul a băgat imediat toate berile care au stat afară în cuptorul de pizza, reușind să le aducă la temperatura obișnuită, de 18-20 de grade, într-un timp record. ”Din fericire, am servit bere rece un singur rând, la o singură masă, altfel riscam să mă dea patronul afară”, a răsuflat ușurat acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 septembrie 2015 11:09
Citește mai mult despre: bere Centrul Vechi

Alte articole

Vezi mai mult