Gafă! Un tabloid a scris despre Mihaela Rădulescu fără să pună în titlu ”Vezi cât e de sexy”

Greşeală impardonabilă făcută de un redactor al tabloidului Click!. Din motive inexplicabile, acesta a uitat să scrie în titlul unei ştiri despre Mihaela Rădulescu „Vezi cât e de sexy!”. „Orice ştire despre Mihaela Rădulescu trebuie să conţină în titlu «Vezi cât e de sexy». Ai o ştire cu Mihaela Rădulescu care se scobeşte în nas, scrii «Vezi cât e de sexy». E atât de simplu”, a explicat redactorul-şef de la Click!.

Acesta spune că nu poate să înţeleagă o astfel de greşeală. Mai ales că era vorba despre faptul că Mihaela Rădulescu a pozat în costum de baie, articolul avea şi poză, deci era evident că Mihaela este extrem de sexy. „Tind să cred că e vorba de reavoinţă. Nimeni nu poate fi atât de prost, nici măcar un redactor de tabloid”, a adăugat redactorul-şef.

El îl bănuieşte pe angajatul su că l-a minţit în interviul de angajare. „Am dubii serioase că redactorul are cele 4 clase cu care se lăuda când l-am angajat”, crede redactorul-şef al tabloidului Click!. „Probabil şi le-a trecut în CV fără să le fi absolvit”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 august 2012 18:08

Alte articole

Vezi mai mult