Cine a spus că bărbaţii nu fac niciodată gafe vestimentare? Chiar în această dimineaţă, la un eveniment cu politicieni râioşi, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a “comis-o” grav! Potrivit câtorva martori oculari, politicianul şi-ar fi îmbrăcat cămaşa în mod neglijent, lăsând să-i iasă prin guler, chiar între umeri, organul genital de dimensiuni impresionante.

codringafavestimentara.jpg

Faux-pas-ul lui Codrin a fost cu atât mai grav cu cât în public se aflau şi câteva doamne în etate, care au leşinat la vederea falusului lucios, surprins în mijlocul unei erecţii titanice. “Abia atunci mi-am dat seama ce se întâmplă, mi-am acoperit-o cu o pălărie şi am fugit la toaletă s-o îndes înapoi în cămaşă. Îmi cer scuze public”, a mormăit fostul PRM-ist, vizibil ruşinat de cele întâmplate.

Conducerea partidului ia în calcul aplicarea unor măsuri disciplinare, deoarece nu e prima dată când Codrin Ştefănescu iese în lume cu scula la vedere, au declarat surse din anturajul acestuia.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 27.06.2017 18:31 Monden

National Cinematografic