De ceea ce s-au temut, n-au scăpat! Producătorii remake-ului țigănesc după Game of Thrones s-au văzut nevoiți să anuleze serialul după doar un episod, după ce tronul de fier, cel în jurul căruia era construit tot firul epic al serialului, a dispărut.

game_of_thrones_tiganesc.jpg Se poate spune însă că producătorii Game of Thrones-ului tigănesc și-au căutat-o, din moment ce au ales drept coloană sonoră celebrul ”Fiare vechi looooooooom!”. De asemenea, ei au decis să nu facă nici un trailer pentru serial, tocmai pentru că se așteptatu să dispară tronul de fier încă din trailer.

Chiar și așa, unii din cei implicați în proiect răsuflă ușurați. ”Am filmat în condiții extrem de grele”, s-a plâns un producător. ”Niciodată nu aveam lumină bună, aparatele tot cedau, de parcă cineva ne fura din electricitate. Mai mult ne-am chinuit cu acest serial, chiar nu regret că s-a renunțat la el.”

Deși începută cu mult înaintea celei țigănești, varianta românească pentru Game of Thrones este abia în faza studiului de fezabilitate, deci vor mai trece probabil ani de zile până la începerea filmărilor. Mai ales că deja există patru contestații pentru studiul de fezabilitate, care practic țin proiectul blocat.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Monday, 04.06.2018 03:08 Monden

National Cinematografic