Game of Thrones-ul țigănesc, un eșec total! Tronul de fier a dispărut încă din primul episod

De ceea ce s-au temut, n-au scăpat! Producătorii remake-ului țigănesc după Game of Thrones s-au văzut nevoiți să anuleze serialul după doar un episod, după ce tronul de fier, cel în jurul căruia era construit tot firul epic al serialului, a dispărut.

Se poate spune însă că producătorii Game of Thrones-ului tigănesc și-au căutat-o, din moment ce au ales drept coloană sonoră celebrul ”Fiare vechi looooooooom!”. De asemenea, ei au decis să nu facă nici un trailer pentru serial, tocmai pentru că se așteptatu să dispară tronul de fier încă din trailer.

Chiar și așa, unii din cei implicați în proiect răsuflă ușurați. ”Am filmat în condiții extrem de grele”, s-a plâns un producător. ”Niciodată nu aveam lumină bună, aparatele tot cedau, de parcă cineva ne fura din electricitate. Mai mult ne-am chinuit cu acest serial, chiar nu regret că s-a renunțat la el.”

Deși începută cu mult înaintea celei țigănești, varianta românească pentru Game of Thrones este abia în faza studiului de fezabilitate, deci vor mai trece probabil ani de zile până la începerea filmărilor. Mai ales că deja există patru contestații pentru studiul de fezabilitate, care practic țin proiectul blocat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 iunie 2018 01:06

Alte articole

Vezi mai mult