Gândacii din celula fraților Tate vor fi mutați, să nu ia gândacii vreo boală de la ei

Control la penitenciarul Rahova, după ce Andrew și Tristan Tate au reclamat faptul că celula lor ar fi plină de gândaci. Autoritățile au luat primele măsuri pentru mutarea gândacilor, ca să nu ia vreo boală de la frații Tate, care în ultimii ani au umblat cu toate panaramele, precum și cu clienții lor, care cel mai probabil au de la sifilis la SIDA.

La Rahova s-a deplasat de urgență o echipă de medici veterinari, care le vor face gândacilor analize și vor stabili dacă s-au infectat cu vreo boală de la frații Tate. De asemenea, se va reface percheziția la locuința din Voluntari a infractorilor afro-americani, pentru că e posibil ca și acolo să fie gândaci care au intrat în contact cu scursurile umane aflate acum în arest.

”Ar fi fost inuman să lăsăm gândacii în celula fraților Tate, unde pot intra în contact cu acești jegoși și se pot contamina cu cine știe ce bacterie. Să te porți așa cu gândacii înseamnă cruzime, practic am fi permis schingiuirea bieților gândaci”, transmite directorul penitenciarului. Gândacii vor fi mutați inițial într-un cămin din Grozăvești, după care vor ajunge într-un bloc din Militari Rezidence unde se vor simți ca acasă.

Scris de Ionut
26 ianuarie 2023 20:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult