Gata, a venit oficial toamna! Azi a fost acoperit fără milă și ultimul decolteu

Zi tristă pentru bărbații heterosexuali și lesbiene – nu neapărat în ordinea asta! Temperaturile au scăzut atât de mult încât azi a fost acoperit și ultimul decolteu rămas neatins de ciuma bluzelor cu gât. Degeaba au căutat bărbații sau lesbienele din priviri un decolteu nealterat de nemiloasele materiale textile, că n-au avut nicio bucurie. 

Dealtfel, până și pozele de profil de pe Facebook au început să fie schimbate, cele cu decolteu lăsându-le locul unora fără noimă. ”Femeile au falsa impresie că bărbații ar aprecia privirea, zâmbetul, atitudinea sau accesoriile vestimentare”, atrage atenția reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Nimic mai fals. Noi ne uităm la decolteu și, dacă e ceva acolo, poate, doar poate trecem cu privirea și la altceva. Dar cel mai probabil nu, rămânem la decolteu.”

Practic, pentru bărbați urmează acum o perioadă de hibernare, până în primăvară, când vor reapărea decolteele pe stradă. ”Aici căile noastre, ale bărbaților heterosexuali și ale lesbienelor, se despart”, spune acesta. ”În timp ce noi ne luăm adio total de la decoltee, lesbienele își pot produce singure unul, pe care să-l admire în oglindă, că au cu ce. Noi, nu.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
26 septembrie 2018 19:56
Citește mai mult despre: decolteu toamna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult