Imaginile apocaliptice, cu călători îmbulzindu-se ca bivolii pe toate uşile vagoanelor, sunt acum de domeniul trecutului! Metroul bucureştean a fost astăzi complet pustiu, după ce un colindător care cânta deosebit de prost i-a scos din sărite pe mai toţi călătorii, alungându-i cât colo.

metrou_pustiu_colindator_afon.jpg
“Ieri am stat 3 minute blocat în tunel între Ştefan cel Mare şi Victoriei, cu vreo zece copii care miorlăiau de zor. Îmi venea să ies pe geam, să mă spânzur de curelele alea, orice”, mărturiseşte Costică Muflea, IT-ist. “Azi, când am auzit primele note din ‘Sculaţi gazde’, am urcat înapoi şi am pornit pe jos din Titan spre Pipera. Fac trei ore până la muncă, dar nu risc nimic.”

“Doamne, zici că e un tapir răguşit cu piciorul prins în capcană. Pentru prima oară în viaţă, am vomitat prin urechi”, a apreciat Decebal Popescu, muzicolog, fugind spre scările rulante.

Călătorii surzi sau posesori de căşti cu noise canceling spun că e o adevărată plăcere să circuli cu metroul în această perioadă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 09.12.2016 14:53 Monden

National Cinematografic