Gata cu aplauzele la aterizare! TAROM le dă voie călătorilor să-i lipească pilotului bani pe frunte

Pasagerii entuziaşti nu mai trebuie să se abţină! O spune conducerea TAROM, care a modificat regulamentul de ordine interioară pe cursele externe. De acum încolo, românii care obişnuiau să celebreze aterizarea cu ropote de aplauze se pot duce liniştiţi în carlingă pentru a-i lipi nişte bani pe frunte piloţilor şi a le cere dedicaţii.

Măsura luată de compania aeriană română a fost apreciată de piloţi, care spun că aplauzele nu ţin de foame şi, dacă tot au pasageri zgomotoşi, măcar să iasă ceva de pe urma lor. Pe de altă parte, anumite companii low-cost au în vedere eliminarea cu totul a salariilor, astfel încât personalul lor ar putea ajunge să depindă de cadourile primite de la fani.

“Până acum, după o aterizare şmecheră, nu puteam decât să-l aplaudăm pe bossu’ din cabină. Nu mi se pare normal”, spune Giani Popescu, călător pe ruta Milano-Bucureşti. “De câte ori încercam să mă duc la el să-l pup şi să-i dau o sută de euro ca să zică şi el prin staţie că ‘Aterizarea asta e pentru Jenel şi fraţii lui din partea lui Giani Milanezu, fără număr’, mă opreau gardienii şi mă dădeau pe mâna poliţiei!”

“Eu nu obişnuiam nici să aplaud la aterizare, dar acum o să cer un bis şi o dedicaţie. Mi-am făcut curaj cu un Tiger, energizantul care îţi dă mega-boostul de care ai nevoie ca să termini ce aveai de făcut şi chiar un pic extra”, a comentat un alt pasager.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 mai 2016 11:05
Citește mai mult despre: avion

Alte articole

Vezi mai mult