Statul român este nevoit să se ralieze unor norme europene privind incluziunea homosexualilor, însă noua lege, deşi în principiu ar trebui să ajute homosexualii, îi ia practic cu japca pe gay-i autohtoni, care s-au trezit că trebuie trecuţi la întreţinere.homosexuali_intretinere.jpg

Până în prezent, homosexualii se prevalau de statutul lor juridic incert şi evitau plata întreţinerii, spre stupefacţia vecinilor, care, de invidie, au încercat şi ei să devină homosexuali, ca să fenteze sistemul.

“Noi avem în bloc familia de homosexuali de la apartamentul 11, cu soneria în formă de curcubeu. Ce să zic? Îi vedeam la şedinţa de bloc, dar se cam trăgeau pe cur când venea discuţia cu plata întreţinerii. Acuma, că s-a dat legea, m-am dus eu personal şi i-am trecut, că i-am văzut cam pasivi şi am zis să iau eu iniţiativa”, declară Mioara Papuc, vecină de homosexuali.

Vecinii spun că homosexualii din bloc în loc să dea bani la întreţinere cumpărau becuri roşii, pe care le montau pe casa scării, de zicea lumea că stau în Blocul-Bordel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 12.09.2014 21:00 Monden

National Cinematografic