Gata cu boieria! Homosexualii trebuie trecuţi la întreţinere

Statul român este nevoit să se ralieze unor norme europene privind incluziunea homosexualilor, însă noua lege, deşi în principiu ar trebui să ajute homosexualii, îi ia practic cu japca pe gay-i autohtoni, care s-au trezit că trebuie trecuţi la întreţinere.

Până în prezent, homosexualii se prevalau de statutul lor juridic incert şi evitau plata întreţinerii, spre stupefacţia vecinilor, care, de invidie, au încercat şi ei să devină homosexuali, ca să fenteze sistemul.

“Noi avem în bloc familia de homosexuali de la apartamentul 11, cu soneria în formă de curcubeu. Ce să zic? Îi vedeam la şedinţa de bloc, dar se cam trăgeau pe cur când venea discuţia cu plata întreţinerii. Acuma, că s-a dat legea, m-am dus eu personal şi i-am trecut, că i-am văzut cam pasivi şi am zis să iau eu iniţiativa”, declară Mioara Papuc, vecină de homosexuali.

Vecinii spun că homosexualii din bloc în loc să dea bani la întreţinere cumpărau becuri roşii, pe care le montau pe casa scării, de zicea lumea că stau în Blocul-Bordel.

Scris de Ionut
12 septembrie 2014 16:09
Citește mai mult despre: gay homosexuali intretinere

Alte articole

Vezi mai mult