Gata cu destrăbălarea adolescenților! La concertele trap vor avea voie doar bătrânii

Ministerul Culturii a intervenit în scandalul versurile obscene de la Untold și a anunțat că la concertele trap se va intra de aici încolo doar cu buletinul. „Cine va vrea să-l mai asculte pe Gheboasă sau pe alții ca el, nu va intra la concert dacă nu are măcar 45 de ani”, a anunțat ministrul Culturii.

„Dacă nu vor adolescenți la Gheboasă, să cumpere bătrânii toate biletele la concertele lui. Să le ia în loc de bilete la Olănești sau la Guns N’ Roses”, a spus ministrul Culturii. El a adăugat că toți cei care nu bifează măcar trei concerte de trap pe an vor pierde definitiv dreptul la pensie – nu o vor mai primi nici acum, nici pe viitor.

Evident, decizia nu avea cum să-i mulțumească pe toți. Dar cei mai revoltați au fost organizatorii de concerte rock, care spun că dacă bătrânii vor fi obligați să-și cumpere bilete la concerte trap nu vor mai avea bani și pentru evenimentele organizate de ei. „O să ajungem să-i mai aducem pe Pantera sau Guns N’ Roses doar la concerte organizate de primăria din Mizil, Slobozia sau Tecuci”, s-au plâns aceștia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 august 2023 11:58
Citește mai mult despre: gheboasa Untold

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult