Credeai că tu eşti pasionat de pescuit, doar fiindcă ai o colecţie impresionantă de lansete şi ţii televizorul pe Fishing & Hunting? Ei bine, un pescar adevărat nu se limitează la asta! Printre cei mai înfocaţi adepţi ai sportului cu cârligul se numără şi preşedintele PSD Liviu Dragnea, care are mereu mămăliga pregătită pentru o partidă rapidă la crap sau la caras - şi nu oriunde, ci între dinţi, de unde o poate extrage într-o clipită.dragnea_razand.jpg

"Aşa cum hârciogul stochează grăunţe în fălci, pescarul adevărat foloseşte spaţiile generoase din dantură pentru a aduna mămăligă", explică Dragnea, recunoscut ca rege al pescarilor de pe insula Belina. "Mămăliga e cel mai versatil material, o poţi folosi la nădit sau direct ca momeală, important e să o plimbi puţin printre carii, să capete aromă."

"Am încercat şi cu râme, dar mă confundau ăştia pe la partid cu un votant proaspăt deshumat şi încercau să-mi înfigă câte un ţăruş în inimă", glumeşte liderul social-democrat.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Saturday, 18.08.2018 09:24 Monden

National Cinematografic