Gata, s-au împăcat! Mihail Neamţu şi Andrei Caramitru au anunţat că se căsătoresc

După o scurtă hârjoneală pe Facebook, Mihail Neamţu şi Andrei Caramitru au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au realizat că iubirea pe care și-o poartă unul altuia este prea mare pentru a fi afectată de mici diferende și au decis să se căsătorească.

”E drept, am divorțat deja de două ori, dar de data asta e diferit”, spune Mihail Neamțu. ”Primele două căsătorii au fost greșite conceptual, eroarea a avut loc la nivel generic și poartă un nume cât se poate de clar: femeia. Da, am eșuat pentru că am ales femeia, deși eu sunt sortit bărbatului.”

Adrian Papahagi, care pe bună dreptate se aștepta să fie el alesul lui Mihail Neamțu, este cu inima frântă. ”Andrei Caramitru îl vrea pe Mihail doar pentru că e obsedat să fie în centrul atenției, nu pentru că-l iubește. În orice caz, nu-l iubește pe Mihail la fel de mult ca mine”, spune Papahagi. 

Dar căsătoria celor doi îi și inspiră pe alți bărbați: Costi Rogozanu și Vasile Ernu au anunțat că vor face și ei pasul cel mare până la finalul anului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 iunie 2019 17:23
Citește mai mult despre: casatorie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult