Gay-i din Bruxelles, deranjați și ei de articolul cu Grapini: ”Nu ne asociați cu ea!”

Nu doar Maria Grapini este deranjată de articolul care susține că europarlamentarul român a participat la orgia gay crezând că asistă la un concert de orgă. Pe adresa redacției TNR a sosit aseară o notificare prin care comunitatea gay din Bruxelles cere și ea ștergerea articolului.

„Nu permitem ca participanții la orgia gay să fie batjocoriți în halul acesta“, se spune în notificare. „Susținem libertatea de exprimare, dar nici chiar așa. Adică da, participăm la orgii gay cu zeci de bărbați unde facem sex anal între noi, dar există o limită a decenței pe care articolul a depășit-o și care ne deranjează: asocierea noastră cu Maria Grapini.”

Gay-i din Bruxelles spun că, mai mult decât atât, Maria Grapini chiar are interdicție la astfel de evenimente. „Dintr-o greșeală, cineva a invitat-o la o orgie acum vreo 2 ani, c-a crezut că-i bărbat. Și-a venit îmbrăcată în ie și cu un un casetofon la care ne-a pus muzică populară românească. Ne-a stricat toată orgia, unuia nu i s-a mai sculat, nimeni n-a putut face sex din cauza ei“, s-a plâns un gay bruxellez. „Așa că acum are interdicție la petrecerile noastre.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 decembrie 2020 09:00
Citește mai mult despre: bruxelles gay Maria Grapini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult