Probabil cel mai greu lucru pentru un homosexual este să identifice care alți bărbați sunt la rândul lor homosexuali. Un gay din București, Geo Lemandroi, a găsit însă o metodă cu care nu dă niciodată greș: de când abordează exclusiv bărbați care beau bere cu lămâie, n-a dat niciodată peste un bărbat heterosexual.

gay_bere_cu_lamaie_terasa.jpg ”Sunt două categorii de bărbați care beau bere cu lămâie: cei care sunt homosexuali și cei care încă nu știu că sunt homosexuali”, explică Geo Lemandroi. ”De la apariția berii cu lămâie, a devenit ridicol de simplu să te cuplezi cu un alt bărbat. Când îi văd pe terasă bând bere cu șămăie, practic îmi strigă «Cuplează-te cu mine, sunt homosexual ca tine!»”

Evident, strategia homosexualului bucureștean nu este infailibilă. După ce se încheie sezonul teraselor, berea cu lămâie nu mai are același succes. ”În sezonul rece e mult mai greu, într-adevăr, dar se pot găsi chiar și atunci indicii: bărbații care beau cocktailuri colorate, cu tot felul de umbreluțe prin ele”, spune Geo Lemandroi.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 22.05.2015 16:01 Monden

National Cinematografic