Gay-ul care nu dă niciodată greș! ”Secretul meu este că abordez doar băutori de bere cu lămâie”

Probabil cel mai greu lucru pentru un homosexual este să identifice care alți bărbați sunt la rândul lor homosexuali. Un gay din București, Geo Lemandroi, a găsit însă o metodă cu care nu dă niciodată greș: de când abordează exclusiv bărbați care beau bere cu lămâie, n-a dat niciodată peste un bărbat heterosexual.

”Sunt două categorii de bărbați care beau bere cu lămâie: cei care sunt homosexuali și cei care încă nu știu că sunt homosexuali”, explică Geo Lemandroi. ”De la apariția berii cu lămâie, a devenit ridicol de simplu să te cuplezi cu un alt bărbat. Când îi văd pe terasă bând bere cu șămăie, practic îmi strigă «Cuplează-te cu mine, sunt homosexual ca tine!»”

Evident, strategia homosexualului bucureștean nu este infailibilă. După ce se încheie sezonul teraselor, berea cu lămâie nu mai are același succes. ”În sezonul rece e mult mai greu, într-adevăr, dar se pot găsi chiar și atunci indicii: bărbații care beau cocktailuri colorate, cu tot felul de umbreluțe prin ele”, spune Geo Lemandroi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 mai 2015 14:01
Citește mai mult despre: bere cu lamaie gay

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult