Ghinion, John Rambo! Îndrăgitul soldat din forțele speciale e nevoit să plece și anul acesta în misiune, la 73 de ani, ca să facă rost de bani la bătrânețe, că nu e pensionar în România şi n-are pensie specială.

opreageneral.jpg

Din fericire, generalii români cu pensii speciale nu sunt nevoiți să treacă prin așa ceva. Pensionați la 43 de ani, după o viață prin birouri, burtoșii patriei se bucură de sume imense și singurele conflicte pe care le trăiesc sunt cele de la cinema.

”Singura dată când l-am văzut pe domnul general cu o armă în mână a fost când dispăruse carnea din ciorbă și a invadat popota până a fost recuperată. Asta înseamnă patriotism”, spune aghiotantul unui general.

Pensionarii români obișnuiți spun însă că acesta nu e ultimul Rambo: ”La ce prețuri sunt acum, Rambo: Last Blood n-are cum să fie ultimul film, că banii se duc imediat: Stai să vină facturile alea mari de iarnă și vede el cu ce mai rămâne”, spun pensionarii.


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Saturday, 21.09.2019 11:54 Monden

National Cinematografic