Generație confuză! 2 din 3 adolescenți cred că ”Singur acasă” este un film despre masturbare

Tinerii din ziua de azi par să nu aibă nici un fel de respect pentru lucrurile cu adevărat importante. Un studiu recent a scos la iveală un fapt de-a dreptul șocant: cel mai de succes film din istoria românilor privitori de TV, ”Singur acasă”, este perceput de două treimi dintre adolescenți drept un film despre masturbare.

Acesta este motivul pentru care, an de an, printre milioanele de români care văd a zecea oară ”Singur acasă” nu prea se regăsesc adolescenți. ”De ce m-aș uita la un film în care un băiat rămâne acasă și face ceea ce orice adolescent face atunci când e singur acasă? N-am absolut nici un motiv să mă uit la așa ceva”, spune adolescentul Marian. B.

Adolescentul are însă o idee prin care cei de vârsta lui ar putea fi convinși să urmărească un astfel de film. ”În loc de «Singur acasă» să fie tranformat în «Singură acasă». Scenariul se poate păstra, dar ar trebui înlocuit personajul principal cu o tipă, o actriță cunoscută, gen Madison Ivy, Audrey Bitoni sau Belle Knox. La un astfel de film vă garantez că adolescenții s-ar înghesui.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 decembrie 2015 14:49
Citește mai mult despre: masturbare Singur Acasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult