Generație de pămpălăi! Elevii care iau 10 la Bac nu mai iau bătaie în curtea școlii, ca pe vremuri

”Unde sunt elevii demni de odinioară?”, se întreabă tot mai des românii trecuți de 30 de ani. Asta pentru că, în mod inexplicabil, tocilarii care iau 10 la Bac nu mai sunt bătuți în curtea școlii, ca în vremurile bune ale școlii românești. Ba, dimpotrivă, tocilarii ajung să se laude cu nota lor și presa, care s-a tâmpit de tot, scrie articole penibile despre ei.

”E incredibil ce se întâmplă, tocilarii au ajuns să se plimbe mândri pe coridoare sau prin curtea școlii”, s-a revoltat un român de 35 de ani. ”Păi pe vremea mea ăla nici n-apuca să iasă bine în curte, că era imediat luat la șuturi de ceilalți elevi. Dădeam și băieții, dădeau și fetele, eram demni, nu pămpălăi ca elevii de-acum.”

Un alt lucru inexplicabil la actuala generație de elevi este legată de puratea ochelarilor de vedere. Dacă înainte tocilarii își ascundeau ochelarii în ghiozdan când plecau de la școală, acum s-a ajuns în situația halucinantă în care aceștia își poartă ochelarii cu mândrie. Unii, chiar fără să aibă nevoie de ochelari de vedere. ”Ce dracu’ o fi în capul actualei generații?”, e întrebarea firească a oricărui om decent.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 iulie 2015 17:07

Alte articole

Vezi mai mult