Un tânăr antreprenor român a dat lovitura cu o mică afacere în zona clădirilor de birouri din Pipera. Acesta a renunțat la jobul „călduț” dintr-o corporație pentru independență financiară chiar în fața clădirii unde lucra, unde și-a parcat un Pufuleți Van cu care își alimentează foștii colegi.

pufuleti_van.jpg
„Pentru pufuleți proaspeți este nevoie de investiții serioase. Numai materia primă pentru un an de zile, sare și mălai, ajunge la aproape 100 de euro, bani pe care mi i-a trimis mama într-un borcan de zacuscă. Pe van am dat 3500 de euro iar cel mai mult m-a costat aparatul profesional de pufuleți, care poate obține pufuleți de o puritate moleculară apropiată cu cea a diamantului”, a povestit tânărul afacerist.

Astfel, pentru o mașinărie specială care face pufuleți simpli premium, pufuleți trași în ciocolată, pufuleți pe băț sau pufuleți trași prin zahăr ars, antreprenorul a apelat la unul din creditele pentru afaceri mici oferite de BT Mic. „Și-au dat seama imediat că e vorba de o afacere super-profitabilă când le-am zis că vorba de vândut pufuleți în Pipera”.

Scris de Advert Einstein | Tuesday, 04.04.2017 13:30 Monden

National Cinematografic