Geniul afacerilor mici? Un român a luat un credit și și-a deschis un Pufuleți Van în Pipera

Un tânăr antreprenor român a dat lovitura cu o mică afacere în zona clădirilor de birouri din Pipera. Acesta a renunțat la jobul „călduț” dintr-o corporație pentru independență financiară chiar în fața clădirii unde lucra, unde și-a parcat un Pufuleți Van cu care își alimentează foștii colegi.

„Pentru pufuleți proaspeți este nevoie de investiții serioase. Numai materia primă pentru un an de zile, sare și mălai, ajunge la aproape 100 de euro, bani pe care mi i-a trimis mama într-un borcan de zacuscă. Pe van am dat 3500 de euro iar cel mai mult m-a costat aparatul profesional de pufuleți, care poate obține pufuleți de o puritate moleculară apropiată cu cea a diamantului”, a povestit tânărul afacerist.

Astfel, pentru o mașinărie specială care face pufuleți simpli premium, pufuleți trași în ciocolată, pufuleți pe băț sau pufuleți trași prin zahăr ars, antreprenorul a apelat la unul din creditele pentru afaceri mici oferite de BT Mic. „Și-au dat seama imediat că e vorba de o afacere super-profitabilă când le-am zis că vorba de vândut pufuleți în Pipera”.

4 aprilie 2017 11:04

Alte articole

Vezi mai mult