Gentleman desăvârşit! În plină campanie #metoo, nicio femeie nu se plânge că a fost hărţuită de Botezatu

Cunoscut, conform propriilor declarații, ca omul care a făcut amor cu sute de femei, poate mii, niciuna dintre aceste cuceriri nu a mărturisit până acum că designerul Cătălin Botezatu s-ar fi comportat urât cu ele. Mai mult, niciuna n-a povestit vreo istorioară cu Botezatu încercând măcar să agațe o femeie, ceea ce arată discreția ieșită din comun a vedetei mondene.

„Nu țin minte ca vreodată Cătălin Botezatu să mă fi hărțuit, să se fi dat la mine sau la vreo colegă”, spune Mădălina Ciortei, un top-model cunoscut. „Tot ce pot să spun despre Cătălin e că se comportă cu femeile exemplar, n-a încercat să pună mâna pe vreuna, s-o cheme în oraș la o cafea, să-i ceară să rămână la muncă peste program, să-i ceară numărul de telefon, să-i ceară poze sexi cu ea, să-i trimită poze cu el, să-i cânte serenade sub balcon, să-i trimită flori acasă, nimic din toate acestea și poate și mai puțin de atât”.

Oameni care au participat la prezentări de modă cu el susțin eleganța acestuia. „Cătălin nu intră niciodată în vestiarul femeilor, deși ar putea, că el este cel care le aranjează ținuta. Ca gentleman intră doar la vestiarul băieților și se dezbracă doar acolo, chiar dacă nu are vreo prezentare sau ceva similar”, spune un coleg designer.

Scris de Ef
19 octombrie 2017 13:10
Citește mai mult despre: Botezatu femei hartuire

Alte articole

Vezi mai mult