Gentleman! După ce a deszăpezit din greşeală maşina altuia, a pus zăpada la loc şi şi-a cerut scuze

Cavalerismul nu a murit! O dovedeşte un tânăr bucureştean din cartierul Titan, care a petrecut în această dimineaţă mai bine de două ore deszăpezind o maşină care nu-i aparţinea. Când şi-a dat seama de eroarea comisă, tânărul manierat a avut grijă să pună toată zăpada la loc, exact de unde o luase – ba mai mult, a lăsat proprietarului şi un bilet prin care îşi cerea scuze pentru confuzie.

“Eram în întârziere, aşa că m-am dus unde credeam că îmi lăsasem maşina şi am început să sap. Printr-o coincidenţă, cineva parcase chiar pe locul de alături o maşină identică – acelaşi model, aceeaşi culoare”, mărturiseşte Decebal Popescu. “Când am văzut numărul de înmatriculare, mi-a stat inima în loc: dădusem o tonă de zăpadă jos de pe maşina altcuiva. A trebuit să-mi iau liber de la muncă, să am timp să îi pun omului muntele de zăpadă la loc. Ştiu eu, poate avea nevoie de ea, poate o pusese dinadins pe maşină…”

“Deşi, din fericire, nu m-a văzut, nu puteam să plec ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, adaugă tânărul. “În final, am lăsat în vârful muntelui de zăpadă un bilet explicându-i proprietarului că n-am vrut să-i deszăpezesc maşina, şi dacă îi lipseşte de pe ea vreun bulgăre, voi face tot posibilul să-l ajut să îl găsească sau să-l despăgubesc.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
3 februarie 2014 14:02

Alte articole

Vezi mai mult