George R. R. Martin vrea refacerea ultimului episod ”Game of Thrones”: Am uitat s-o ucid pe Daenerys

Toată lumea, cu excepția teleormănenilor și a celor chiar mai proști de-atât, știe că în ultimul episod din ”Game of Thrones” a murit Jon Snow, bastardul lui Ned Stark. Puțini știu însă că George R. R. Martin a cerut refilmarea ultimului episod pentru că, din greșeală, a uitat să o ucidă și pe Daenerys Targaryen.

”N-aveam la mine lista cu personajele care trebuie să moară și pur și simplu am uitat că Daenerys trebuie să moară în același episod ca Jon Snow. Iar dacă nu moare acum, în ultimul episod, o să rămână prea multe personaje de ucis în sezonul următor. Dacă nu se reface ultimul episod, mulți vor regreta asta”, a amenințat George R. R. Martin.

Apropiații lui George R. R. Martin spun că acesta se va răzbuna crunt pe fanii serialului care nu se reface ultimul episod. ”Are de gând să ucidă toate personajele încă din primul episod al sezonului următor, urmând ca în restul episoadelor să fie importate personajele din «Tânăr și neliniștit», care nu vor face altceva decât să stea pe o canapea și să spună glumele anoste ale lui Bobonete”, a dezvăluit un prieten al scriitorului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 iunie 2015 17:06

Alte articole

Vezi mai mult