George RR Martin spune că în episodul 3 din „Romanians are coming” va muri un personaj îndrăgit

Românii care urmăresc cu sufletul la gură serialul „The Romanians are Coming” vor avea parte de o dezamăgire în episodul următor, când scenariștii pregătesc o adevărată lovitură de teatru. Se pare că unul din cele mai îndrăgite personaje, Stefan, va muri în mod neașteptat. Dezvăluirea a fost făcută de cunoscutul scriitor George RR Martin când a fost întrebat când are de gând să termine „Urzeala Tronurilor”.

„Nu pot să vă dau date exacte, dar unul din cele mai îndrăgite personaje va muri în următorul episod. O să fie unul cu chelie și cu dinții puși pe banii contribuabilului englez, care ca Hordor, nu știe două boabe de engleză”, a spus RR Martin, încercând să abată atenția de la adevăratele probleme.

În România nu a ajuns însă și episodul pilot al serialului, în care joacă Sean Bean care are memorabila replică „Brace yourself, the romanians ar coming”. Personajul interpretat de Sean Bean, un român țigan numit Ceaucesco Ionesco, a fost decapitat la jumătatea episodului și tăiat definitiv la montaj.

Scris de Eftimie
26 februarie 2015 12:02

Alte articole

Vezi mai mult