Geppetto neagă că i-ar fi dat viaţă păpuşii Bianca Drăguşanu: „Mi s-a propus, dar am refuzat!”

Lovitură teribilă primită de Bianca Drăguşanu! Cel despre care toată lumea credea că i-a dat viaţă păpuşii Bianca, Geppetto, a negat recent orice implicare în apariţia proaspetei soţii a lui Victor Slav. Asta a adus-o în pragul depresiei pe Bianca, care spune că acum nu mai are absolut nici un indiciu despre cum a apărut pe lume.

„Înainte să mă apuc de Pinocchio am primit, într-adevăr, o cerere pentru păpuşa Bianca Drăguşanu”, îşi aminteşte domnul Geppetto. „Era o cerere mai insolită, în sensul că ei ar fi trebuit să-i crească sânii de fiecare dată când spune o minciună. L-am preferat însă pe Pinocchio, pentru că el măcar arată a om, plus că mie nu îmi place să lucrez cu cauciucul. Cred şi acum că am luat cea mai bună decizie.”

Geppetto deplânge situaţia actuală a celor din breasla sa, care nu mai lucrează cu lemnul, ci doar cu plastic sau cauciuc. „Văd zilnci la TV păpuşi fără urmă de lemn, care arată absolut penibil. Din păcate, azi nu mai au trecere tâmplarii, ci medicii esteticieni”, constată cu tristeţe creatorul simpaticului Pinocchio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 octombrie 2013 14:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult