Ger cumplit în Liechtenstein după ce singurul calorifer din țară a fost furat

Liechtensteinul traversează una dintre cele mai grele ierni din istoria sa după ce singurul calorifer care există în țară a fost furat acum două nopți. Acest gest poate fi considerat fără să exagerăm un atentat la siguranța națională a micuțului stat european. Însăși existența lui este pusă în pericol.

Și de parcă furtul caloriferului nu era de ajuns, hoțul a furat și toată rezerva națională de iarnă a Liechtensteinului, compusă din două căciuli, două fulare și două paltoane. Și poate mai grav este că s-a furat și rezerva strategică de băutură, sticla de vodcă a Liechtensteinului, cea care ar fi ajutat la încălzirea populației în această grea perioadă.

O soluție de moment a fost oferită de vecinul elvețian, care a pus la dispoziția Liechtensteinului camera sa de oaspeți, un spațiu suficient de mare încât să găzduiască absolut toată populația micuțului stat european. Poporul liechtensteinez va trebui însă să plece peste trei zile, pentru că elvețianul a închiriat camera prin Airbnb unui cuplu, așa că problema micuțului stat european este încă departe de a fi rezolvată.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
20 decembrie 2022 08:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult