Gest emoţionant făcut de un interlop! A aruncat în manelişti doar cu bancnote cu chipul lui Eminescu

Presa din România este la picoarele unui interlop din Botoşani! Într-un club din localitate, interlopul a ţinut aseară să sărbătorească cum se cuvine împlinirea a 163 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu. Mai exact, a organizat un chef monstru, în care cei mai mari manelişti ai ţării au încântat audienţa cu poeziile lui Eminescu recitate agramat, pe ritmuri de manele.

Momentul culminat al serii i-a aparţinut însă interlopului, care a aruncat spre manelişti cu bancnote de 500 de lei, cele cu chipul lui Mihai Eminescu. În plus, bancnotele n-au fost fără număr, ci fix 163, câţi ani au trecut de la naşterea lui Eminescu. “E prima dată când mă bucur că nu se aruncă euro fără număr, ci bani româneşti”, a povestit un manelist.

Presa de azi abundă în elogii la adresa interlopului: “Un mare iubitor de poezie i-a adus un omagiu emoţionant lui Mihai Eminescu” (Realitatea.net), “Eminescu zâmbeşte printre îngeri! Maneliştii au primit bancnote cu chipul lui la un chef organizat în Botoşani” (CanCan) sau “N-o să ghiceşti ce GEST SUPERB a avut loc la Botoşani! EMINESCU ar da LIKE ŞI SHARE” (Sport.ro).

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult