Gest emoţionant! Smiley s-a tuns şi i-a donat părul lui Trăistariu

Solidaritate emoționată între doi dintre cântăreți români. Smiley a decis să aducă puțină bucurie pe chipul lui Mihai Trăistariu și a decis să se tundă și să-i doneze acestuia părul lui. Cei care au asistat la predarea părului spun că nu l-au mai văzut niciodată pe Mihai Trăistariu atât de fericit.

Gestul lui Smiley este cu atât mai lăudabil cu cât părul său era mai important pentru cariera lui muzicală decât vocea. Cei mai mulți fani îl apreciază pe Smiley nu pentru vocea lui, ci pentru părul bogat pe care-l avea. Rămâne de văzut dacă fanii îl vor aprecia și-acum, după ce s-a tuns. Așteptările sunt că nu.

Mihai Trăistariu, a cărui faimă s-a evaporat la fel de ușor precum îi cade părul din cap, speră că donația lui Smiley îl va aduce din nou în centrul atenției. „Părul lui Smiley îmi ajunge pentru vreo trei implanturi, dar cum eu chelesc la fiecare la trei luni o să am nevoie de păr proaspăt peste 9 luni. Sper ca lui SMiley să-i crească la loc până atunci, ca să pot lua tot de la el“, a spus Mihai Trăistariu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 iunie 2022 18:21
Citește mai mult despre: chelie păr Smiley Trăistariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult