Există şi suflete nobile! În această dimineaţă, un bărbat din sectorul 2 al Capitalei a găsit pe jos o borsetă complet demodată, stil "bişniţar de bilete Teatrul de Vară Eforie 1993".

În loc să şi-o însuşească, acesta a predat-o imediat la cea mai apropiată cafenea hip, unde proprietarul borsetei a fost identificat imediat şi i-a mulţumit găsitorului făcându-i cinste cu un grande latte affogato macchiato.

pierdutborsetahipster.jpg
"Înăuntru erau doar o pensetă şi câteva bilete la un festival de indie britpop islandez. Nu pot să zic că sunt fan Jfrðssmákur", povesteşte Decebal Popescu, cel care a returnat accesoriul. "Aşa că am luat cafenelele la rând, întrebând din uşă în uşă dacă aici lucrează un 'barista', ca să-mi dau seama cât de cool e locul. Când am găsit cafeneaua, l-am găsit şi pe proprietarul borsetei, care plângea de mama focului că a pierdut-o."

"Evident că n-aveam de gând să păstrez borseta. Niciodată n-am ieşit pe stradă în şlapi, trening şi geacă de piele", adaugă bărbatul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 10.09.2018 13:11 Monden

National Cinematografic