Există şi suflete nobile! În această dimineaţă, un bărbat din sectorul 2 al Capitalei a găsit pe jos o borsetă complet demodată, stil "bişniţar de bilete Teatrul de Vară Eforie 1993".

În loc să şi-o însuşească, acesta a predat-o imediat la cea mai apropiată cafenea hip, unde proprietarul borsetei a fost identificat imediat şi i-a mulţumit găsitorului făcându-i cinste cu un grande latte affogato macchiato.

pierdutborsetahipster.jpg
"Înăuntru erau doar o pensetă şi câteva bilete la un festival de indie britpop islandez. Nu pot să zic că sunt fan Jfrðssmákur", povesteşte Decebal Popescu, cel care a returnat accesoriul. "Aşa că am luat cafenelele la rând, întrebând din uşă în uşă dacă aici lucrează un 'barista', ca să-mi dau seama cât de cool e locul. Când am găsit cafeneaua, l-am găsit şi pe proprietarul borsetei, care plângea de mama focului că a pierdut-o."

"Evident că n-aveam de gând să păstrez borseta. Niciodată n-am ieşit pe stradă în şlapi, trening şi geacă de piele", adaugă bărbatul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 10.09.2018 11:11 Monden

National Cinematografic