Gheboasă a adunat banii de amendă în 10 minute, spălând parbrize la APACA

Școala vieții, frate! Artistul supranumit Gheboasă a plătit repede amenda de 1000 de lei pe care i-a dat-o Jandarmeria Română după concertul de pe scena de la Untold. Gheboasă, pe numele său real Gabriel Ghebu, a făcut repede banii, la semaforul de la APACA, unde spăla parbrize înainte să se apuce de cântat.

Gheboasă își amintește că a fost remarcat chiar acolo la APACA de un impresar din lumea muzicii trap, pentru că își atrăgea clientela cu versuri bine ticluite, precum ”Dă-i graso din ștergătoare, că-ți fac luneta lucitoare”, sau ”Dă-mi țiganco vreo cinci lei, că nu mai mâncai de ieri”.

Trapperul român avea ținuta clasică, adică maieul și pantalonii scurți făcuți franjuri prin scaieții din Parcul Tudor Vladimirescu, unde dormea Gheboasă spun ceilalți boschetari din zona APACA. Pentru că au văzut că are nevoie de bani, l-au lăsat doar pe el la parbrize pe ziua respectivă, iar banii s-au adunat încet dar sigur, mai ales că Gheboasă a acceptat și dedicații, cântându-le șoferilor versuri scurte, gen:

”Dă-i ușor din volan,
ține mâna pe bulan,
bagă-i un claxon,
că doarme fraieru la semafor,
bagă-te-n Bemveu,
dă-mi un leu să-mi iau un teu,
să spăl parbrizu` și eu”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
10 august 2023 13:56
Citește mai mult despre: amendă APACA Gheboasă jandarmi parbriz semafor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult