Gheorghe Gheorghiu, felicitat de prieteni și cunoștințe pentru câștigarea Eurovision 2014

De aproape 24 de ore telefonul îndrăgitului cantautor sună încontinuu. Prieteni, cunoștințe sau chiar dușmani ai acestuia au ținut să-l felicite personal pentru câștigarea Eurovisionului de anul acesta, poate cea mai mare performanță culturală pe care o poate obține un român după premiul Nobel.

”Stăteam liniștit și-mi vedeam de treabă, acasă, când a început să sune telefonul și să curgă felicitările. Sincer să vă spun, nu mă așteptam să câștig acest premiu, mai ales că nu am participat. Totuși, e o vorbă la noi în Brașov, un platou de mici și felicitările nu se refuză niciodată”, a declarat Gheorghe Gheorghiu.

Victoria folkistului a stârnit invidie tocmai unde se aștepta mai puțin, în tabăra României, unde cântăreața Paula Seling a dat vina pe managerul ei. ”Eu știam că e ceva cu barbă, de-aia nu l-am bărbierit pe Ovi la recital. Nu știam că trebuie să vin și eu nebărbierită. Oricum, ce șanse am împotriva lui Gigi, care e nebărbierit de la 14 ani?”, s-a plâns artista pe contul ei de Facebook.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 mai 2014 04:05

Alte articole

Vezi mai mult