Ghidul ANAF 2023 conține și poziții sexuale la care se pot aștepta contribuabilii

Ghidul ANAF din acest an vine cu informații extrem de utile pentru contribuabil, informații care din păcate în anii precedenți nu s-au regăsit în el. Cel puțin așa se laudă șeful ANAF, care a anunțat azi că ghidul pe 2023 conține inclusiv desene detaliate cu pozițiile sexuale pe care contribuabilul trebuie să le adopte.

„Mulți contribuabili nu știu ce poziție sexuală să adopte în momentul în care sunt vizitați de un inspector ANAF“, s-a plâns șeful instituției. „Sunt nenumărate situații în care contribuabilul efectiv stă în picioare când vine inspectorul ANAF, ceea ce este scandalos. E inadmisibil să nu știi în ce poziție trebuie să aștepți inspectorul ANAF!“

Ghidul conține, de asemenea, și o listă de obiecte care e bine să fie la îndemână în timpul vizitei inspectorului ANAF. „Contribuabilul trebuie să aibă cel puțin lubrifiant și șervețele, astea sunt obligatorii. Că doar nu o să se șteargă de haina inspectorului ANAF! Și nici nu o să aducă inspectorul vaselină de-acasă, e treaba contribuabilului să asigure cele necesare“, a explicat șeful ANAF.

Scris de Calin
7 februarie 2023 13:01
Citește mai mult despre: ANAF

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult