Ghinioanele se ţin lanţ! Trăistariu a năpârlit, după ce i s-a implantat din greşeală păr de câine

Pe zi ce trece, este din ce în ce mai clar că Mihai Trăistariu s-a născut în zodia ghinionului. Nici nu și-a făcut bine prima freză, după ani întregi de aranjat trei fire, că artistul a început din nou să chelească. Motivul? Specialiștii care s-au ocupat de tratamentul celebrului cântăreț cu voce subțire i-au implantat, din greșeală, păr de câine și, astfel, Mihai a început să năpârlească.

„În primele zile de la implant, totul a fost în regulă. Îmi schimbam frezele la fiecare două minute și le postam pe Facebook, să văd care obține cele mai multe like-uri, îmi treceam mâna prin păr ore întregi, îl puneam pe bigudiuri, și tot așa. Ieri dimineață, însă, m-am trezit într-un coșmar, cu ditamai claia de păr pe pernă. Când m-am uitat în oglindă, eram din nou chel“, se plânge Mihai.

Acesta a dus părul la analize și a constatat că este de maidanez ordinar. „Îi voi da în judecată pe medicii care s-au ocupat de implant. Cum au îndrăznit să pună păr de maidanez unei megavedete ca mine, în condițiile în care eu am cerut, în mod expres, blană de antilopă tibetană, una dintre cele mai fine existente, sau în cel mai rău caz, de nurcă?“, se plânge artistul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
4 aprilie 2014 03:04

Alte articole

Vezi mai mult