Vestea că Metallica va concerta pe Național Arena anul viitor, pe 14 august, a fost primită cu mult entuziasm, dar degeaba. Gabi Firea a anunțat azi că nu va permite ca acei sataniști să urle pe National Arena, așa că fix în acele zile va organiza ea acolo un festival al iei.

gabi_firea_ie.jpg ”Românii n-au nevoie de Metallica, au nevoie de cântăreți de muzică populară, îmbrăcați în ie”, a anunțat țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari, Gabi Firea. ”Mai ales că a doua zi, pe 15 august, sărbătorim Adormirea Maicii Domnului, e mare păcat să lăsăm concert de sataniști în orașul nostru. Dumnezeu e sus și vede, nu putem lăsa concertul ăsta demonic să se întâmple.”

În mod deloc surprinzător, James Hetfield nu s-a arătat deloc deranjat de anularea concertului. ”Sincer să fiu, aveam impresia că am stabilit concertul în Budapesta, nu în București. Pentru că Bucureștiul, să fim serioși, e un oraș de căcat, nu se compară cu Budapesta. Nici măcar cu Clujul sau Sibiul. Așa că e mai bine că nu vom cânta acolo”, a anunțat liderul Metallica.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 25.09.2018 20:25 Monden

National Cinematografic