Ghinion! Concertul Metallica s-a anulat, că Firea vrea să țină fix în ziua aia un festival al iei

Vestea că Metallica va concerta pe Național Arena anul viitor, pe 14 august, a fost primită cu mult entuziasm, dar degeaba. Gabi Firea a anunțat azi că nu va permite ca acei sataniști să urle pe National Arena, așa că fix în acele zile va organiza ea acolo un festival al iei.

”Românii n-au nevoie de Metallica, au nevoie de cântăreți de muzică populară, îmbrăcați în ie”, a anunțat țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari, Gabi Firea. ”Mai ales că a doua zi, pe 15 august, sărbătorim Adormirea Maicii Domnului, e mare păcat să lăsăm concert de sataniști în orașul nostru. Dumnezeu e sus și vede, nu putem lăsa concertul ăsta demonic să se întâmple.”

În mod deloc surprinzător, James Hetfield nu s-a arătat deloc deranjat de anularea concertului. ”Sincer să fiu, aveam impresia că am stabilit concertul în Budapesta, nu în București. Pentru că Bucureștiul, să fim serioși, e un oraș de căcat, nu se compară cu Budapesta. Nici măcar cu Clujul sau Sibiul. Așa că e mai bine că nu vom cânta acolo”, a anunțat liderul Metallica.

Scris de Calin
25 septembrie 2018 20:09

Articole asemanătoare

Vezi mai mult