Ghinion! Un student care s-a dat fată a nimerit în apartament cu un alt student care s-a dat fată

Trezire amară la realitate pentru un student care a crezut că a găsit scurtătura spre o viață tihnită, plină de împliniri sexuale. Dorind să-și găsească și cazare și femeie, a dat anunț cum că e o fată singură și caută o colegă de apartament. A găsit fata destul de repede, dar când a ajuns la adresă, a dat peste un alt student, la fel de mirat ca el.

”Am deschis ușa și era un băiat doar în chiloți, cu o sticlă de coniac în mână. Înăuntru nu prea se vedea, era semiîntuneric, lumânări, bețigașe parfumate. Evident, am crezut că am picat în capcana unui poponar, dar l-am auzit spunând tandru: Ai găsit ușor adresa, iubito?”, explică Robert Acrișor, studentul care a luat țeapă. Totuși, cei doi au decis să rămână împreună și au descoperit că e ok și sexul anal.

Schema e una foarte veche și se estimează că 99% din anunțurile de tipul ”Studentă, caut colegă de apartament” sunt puse de fapt de studenți incapabili să găsească singuri o femeie, ceea ce în România e extrem de dificil: ”Practic, trebuie să fii extrem de prost să nu găsești o femeie, pe mine mă agață 5-6 în fiecare zi, nesimțitele!”, povestește Decebal Popescu, expert relații.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 octombrie 2015 11:10
Citește mai mult despre: cazare coleg de camera gay student

Alte articole

Vezi mai mult