Ghinion! Unui student plecat acasă la vot i-au schimbat şobolanii încuietoarea la camera de cămin

Credeaţi că mersul la vot e „gratis”? Nicu Mihai, student în anul 3 la Politehnică, a avut parte de o surpriză profund neplăcută când s-a întors din localitatea de baştină, unde îşi petrecuse weekendul. Pe scurt, câţiva şobolani mai mari nu doar că îi ocupaseră camera din căminul Ţ3 – Regie, dar îi schimbaseră şi încuietoarea, lăsându-l pe afară pe studentul ghinionist.

„M-am dus acasă, la Galaţi, ca să votez şi să-mi văd familia. Ei bine, a fost un eşec din toate punctele de vedere. Acolo m-au şantajat să votez PSD dacă vreau să mai văd zacuscă în următorii ani”, lăcrimează tânărul. „Când m-am întors, am auzit din spatele uşii chiţăieli, ronţăieli. Aoleu, să vezi că au intrat şobolanii ăia cât pisicile pe care i-am văzut pe hol săptămânile trecute! Şi nu numai că îşi fac de cap la mine în cameră, au schimbat şi yala.”

Nevoit să înnopteze undeva până la sosirea unui reprezentant al Armatei, după ce Poliţia, Jandarmeria şi administraţia căminului au fost învinse de rozătoarele feroce, Nicu a fost nevoit să se strecoare el în gaura din perete rămasă liberă după ce şobolanii uriaşi au pus stăpânire pe camera sa.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
12 decembrie 2016 10:12

Alte articole

Vezi mai mult