Ghiţă, scârbit până și el de manipularea RTV! A anunțat că se mută cu dezvăluirile la ProTV

E prea mult! Până și lui Ghiță, obișnuit să mănânce cele mai mari căcaturi, i s-a făcut silă de ce întâmplă la RTV și a decis să nu mai trimită înregistrări cu dezvăluiri la propriul post TV, ci la ProTV. Calupurile cu așa-zisele dezvăluiri vor fi difuzate imediat după știrile de la ora 5, cu care seamănă mult, sau la matinal, unde Ghiță va apărea alături de Mihai Dedu. Realizatorul ProTV nu va citi nimic, doar se va asigura că Ghiță nu fură nimic.

Ghiță a explicat de ce nu mai minte la RTV. Susține că într-o zi n-a mai rezistat. A intervenit telefonic într-o emisiune și când a auzit cum mănâncă Drăgoteasca căcat, i s-a făcut rău și a vomitat, chiar dacă el îi dictează discursurile: ”Avusese un moment de creativitate și începuse să mănânce căcat cu o vigoare care m-a uimit chiar și pe mine”, spune Ghiță.

Interlopul patron de televiziune spune că e zilnic uimit de cât pot să suporte pensionarii care se uită la RTV, dar se pare că explicația ar fi simplă: oamenii sunt obișnuiți cu Telejurnalul și cu discursurile lui Ceaușescu. În toată istoria României, doar acolo se mânca mai mult căcat decât la RTV!

Scris de Ionut
8 februarie 2017 06:02
Citește mai mult despre: ghita ProTV RTV

Alte articole

Vezi mai mult