Gigi Becali, cel mai norocos român: e singurul care se uită la TV fără să-l vadă pe Gigi Becali

Chiar dacă, în aparenţă, Gigi Becali trece prin nişte momente dificile, lucrurile nu stau deloc aşa. Un sondaj de opinie realizat pe un eşantion reprezentativ pentru populaţia urbană a ţării noastre a scos la iveală faptul că Gigi Becali este singurul român care se uită la televizor fără să fie agresat vizual şi fonic de prezenţa lui Gigi Becali în platourile diverselor televiziuni.

„Alţii au fost nevoiţi să renunţe la televizor ca să ajungă în situaţia fericită de a nu mai auzi de Gigi Becali”, spune directorul institutului de sondare. „Şi nici măcar asta nu i-a ferit complet, pentru că au zeau de el în disctuţiile cu colegii de muncă sau prietenii. Din punct de vedere psihic, Gigi Becali este cel mai norocos român din ultimii 10 ani.”

Situaţia tinde însă să se schimbe, după ce Gigi Becali a primit televizor în celulă. „Chiar dacă el nu va mai putea fi prezent în platourile televiziunilor, acestea cu siguranţă vor relua emisiuni în care Gigi Becali era invitat”, este convins un analist media. „Inevitabil, Gigi Becali va trece şi el acum prin trauma de a-l vedea pe Gigi Becali la televizor.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
22 mai 2013 09:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult