Tragedie în lumea muzicii folk. Celebrul cântăreț Gigi Gheorghiu a fost pândit și împușcat de vânători în Brașov, după ce a fost confundat cu un urs, în zona unor tomberoane. Vânătorii spun că pe întuneric nu aveau cum să distingă forma artistului, care seamănă mult prea mult cu bestia cu blană din Carpați.gigi_gheorghiu_tomberon_urs.jpg

Vânătorii susțin că era inevitabil ca un astfel de incident să aibă loc, pentru că Gigi Gheorghiu fredona ceva ce semăna enorm cu un mormăit de urs nemulțumit de ce-a găsit în tomberon. Pentru că erau beți, aceștia nu l-au nimerit bine pe Gigi Gheorghiu, care nu doar că a supraviețuit, dar i-a și atacat.

”A sărit la noi, unui coleg i-a sfâșiat blugii și apoi l-a mușcat de o mână, i-a luat arma și l-a bătut cu ea, după care a fugit în pădure”, explică Retard Karoly, unul din vânătorii care au tras în Gigi Gheorghiu. Vânătorii spun că probabil Gigi Gheorghiu a coborât de foame în oraș, și că îl vor pândi la concert.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 14.11.2017 22:37 Monden

National Cinematografic