Gina Pistol, despre cum a convins-o Smiley să facă nuntă: Mi-a promis că nu cântă

Detalii exclusive despre nunta plănuită de fostul cântăreț Smiley și Gina Pistol. Deși sunt căsătoriți de mult timp, Gina a refuzat să facă petrecerea de nuntă, nu doar pentru că ar fi fost văzută în public cu Smiley, lucru care e destul de jenant în sine, dar fostul iepuraș Playboy era copleșită de anxietate că Smiley îi va face rușinea de a cânta la nuntă.

Pentru a fi sigură că asta nu se întâmplă, Smiley i-a promis Ginei că va purta o botniță pe toată durata nunții, pe care și-o va da jos doar ca să o sărute după cununie și ca să mănânce chipsuri și alt junk-food care se va servi la nuntă, la care Smiley face reclamă, în cadrul unei sponsorizări.

Cel mai tensionat moment al serii va fi fără îndoială dansul mirilor, confirmă Gina. El cea mai bună ocazie pentru Smiley să-mi facă rușinea de a-și da botnița jos și de a începe să cânte. ”Am mai pățit când din senin Smiley a dat-o din greșeală în vals. Vă asigur că nu era nicio greșeală, era cu premeditare și asta mă sperie”, spune Gina. Ea nu vrea ca Smiley să cânte și din motive de sănătate, pentru că invitații ar putea face diaree de la vocea lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 mai 2023 08:54
Citește mai mult despre: Gina Pistol nuntă Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult