Se pot spune multe despre Gino Iorgulescu, dar nu că nu-și iubește fiul. O demonstrează mai ales grija pe care i-o poartă în această perioadă: încă de când Mario a fost transportat la Elias ca urmare a accidentului pe care l-a produs, Gino Iorgulescu a mers zilnic la spital cu pachețelul de cocaină.

gino_iorgulescu_cocaina.jpg ”Gino îi prepară cu grijă părintească cocaina în fiecare dimineață”, a povestit un asistent medical de la Spitalul Elias. ”Cum Mario n-o poate priza, cum făcea el de obicei, Gino i-o topește cu o lingură încălzită cu bricheta, astfel încât să i-o poată injecta. Și face toată această operațiune singur, fără ca măcar să ceară ajutorul vreunui medic sau asistent.”

Gino Iorgulescu nu se consideră un erou și este de părere că orice părinte ar fi făcut la fel dacă era în locul lui. ”Nu e momentul să intre acum în sevraj, deci normal că-i aduc zilnic cocaină”, spune Gino. ”Organismul lui trebuie să lupte acum pentru supraviețuire, nu să intre în sevraj. Vreau să-l văd că se pune din nou pe picioare și, dacă ne ajută Dumnezeu, poate într-o zi o să-l văd din nou la volan.”

Scris de Calin | Monday, 16.09.2019 06:53 Monden

National Cinematografic