Giovani Becali, încă 3 ani de închisoare fiindcă a pornit gluma cu “asta înseamnă să fii mafiot”

Ghinion! Aflat în prezent la penitenciarul Poarta Albă, cunoscutul bandit şi om de afaceri Giovani Becali a primit un supliment de 3 ani la pedeapsa din Dosarul Transferurilor, după ce judecătorii l-au găsit vinovat de încă o infracţiune de drept comun: la jumătatea anului 2010, spun procurorii, Giovani Becali ar fi stat la originea glumei cu “asta înseamnă să fii mafiot”.

Amintim publicului că fenomenul “asta înseamnă să fii mafiot” a stricat cheful a milioane de oameni de pe Facebook, a provocat fricţiuni diplomatice între România şi sudul Italiei şi i-a împins pe unii la gesturi extreme.

“Probabil că domnul Becali nu se gândea că o să devină o memă şi că, în 2015, vor exista cazuri de oameni care se spânzură pentru că s-au săturat să tot audă ‘asta înseamnă să fii mafiot’”, spune Decebal Popescu, judecătorul de caz.

“Greşelile se plătesc. În cei trei ani în plus pe care îi va petrece la puşcărie, domnul Becali va avea timp să se gândească la ce a făcut. Data viitoare când spune ceva vag amuzant, va şti să ţină cont de riscuri. Asta înseamnă să fii înţelept.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 august 2015 16:08
Citește mai mult despre: giovani becali inchisoare mafiot meme

Alte articole

Vezi mai mult