Giovanni Becali critică în termeni duri Selecţia Naţională pentru Eurovision

Nu toată lumea e mulţumită că Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu vor reprezenta România la Eurovision. Fostul impresar Giovanni Becali critică în termeni duri Selecţia Naţională de anul ăsta şi susţine că n-avem nicio şansă să ne calificăm mai departe dacă nu întinerim lotul.

“Puştioaice de şaptişpe ani, asta trebuie să trimitem, direct de la centrele de copile şi junioare”, a declarat aseară impresarul. „Ce dacă n-au experienţă, ei nici nu vor dintr-astea experimentate. Să fie şi debutante, dacă se poate, deşi e greu să mai găseşti în ziua de azi.”

Becali nu înţelege cum e posibil să le laşi acasă pe Alexandra Ungureanu şi pe Anda Adam, care în timpul mandatului lui Piţurcă au dat satisfacţie în toate partidele. El spune că selecţia defectuoasă din ultimul an a început deja să ne coste. Româncele nu mai sunt la mare căutare, cluburile de noapte din vestul Europei s-au orientat spre rusoaice şi ucrainience.

“Doar pe la arabi mai transferăm acum, chiar ieri le-am dus un DVD cu nişte fete tinere, de mare perspectivă. Păcat că ei preferă uneori să ia de pe internet, că e mai ieftin.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 martie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult