Godină, deconspirat. De fapt nu lucrează la mascaţi, e paznic la Zoo Braşov

Celebrul polițist Marian Godină și-a făcut o imagine de dur care umblă cu alpaca după el dar un fan mai atent a descoperit imediat că acesta nu lcrează la mascați, cum pretinde, ci dimpotrivă, a fost dat afară de mult din poliție și lucrează ca paznic la Zoo Brașov.

„M-am prins imediat că ceva e în neregulă când a început să posteze animale. A pus și pisică și câine, nimic neobișnuit, dar când a trecut pe animale mai exotice indiciile au fost clare. Fi-miu mi-a atras atenția prima dată că alpaca aia e de la Zoo Brașov, nu e a lui Marian. Apoi am verificat și l-am descoperit acolo, nu te prinzi imediat, că are o șapcă și poartă ochelari”, spune Marcel Constantin din Steagu, românul care l-a deconspirat pe Godină.

Astfel, animalele pe care le tot prezintă sunt doar animale de la Zoo, pe care le scoate din când în când în oraș să mai scoată un ban pe lângă, că salariul de paznic e mic. Asta explică și de ce șefii lui se chinuie de ani buni să-l dea afară din poliție și nu pot că nu-i găsesc dosarul de cadre, că nu mai lucrează la MAI.

Scris de Ef
29 decembrie 2019 10:12
Citește mai mult despre: Godina

Alte articole

Vezi mai mult